Velkommen
til Paradis

Elsker du også is? Så er du kommet til det rette sted. Hos Paradis lever og ånder vi nemlig for at give dig en fantastisk is-oplevelse. Vi er din lokale isbutik – for selvom du ser navnet Paradis mange steder i Danmark, så er vi en samling is-passionerede mennesker der selvstændigt har hver vores lokale Paradis butik.

se mere

PARADIS PÅ HJUL

En bid af Paradis til dit firmaarrangement eller din store sommerfest?

Denne nye søde Paradis på hjul kan rykke ud med fuldt sortiment på hele Sjælland. Vognen serverer Paradis is, alle frapper/shakes samt baristakaffe. Kan tilpasses dit behov.

Startpris 10.000 ex. moms.

Kontakt Jesper, Paradis Roskilde for mere information.

jesper@paradis-is.dk Mobil: 40619009

 

 

 

Nøje udvalgte råvarer

Kun det bedste er godt nok til Paradis is. Derfor rejser vi langt og gør os umage for at finde de bedste råvarer til vores is.

Vores is er frisklavet. Derfor står vores passionerede ismestre tidligt op hver morgen for at lave friskrørt is til dig.

Vi bruger ren frugt til vores frugt-is. Vi udvælger de bedste frugter fra hele verden, så vores gæster oplever den bedste smag af moden frugt.

Vores mere eksotiske råvarer bliver udvalgt med stor omhu fra hele verden. Ens for alle vores råvarer er deres fantastiske smag.

Vi arbejder sammen med Thise mejeri om vores mælkeprodukter, så vores milkshakes er shaket med jersey-mælk. Thise er efter vores mening Danmarks bedste mejeri.

Hos Paradis har vi is til enhver smag! Du kan vælge mellem mælke is og vi har også veganske varianter – både sorbeter eller is lavet på havredrik.

Velbekomme!

 

Følg os på:

Catering

Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller et firma arrangement,
så vil dine gæster blive begejstret over is fra Paradis.

Find catering