Allergener i is
For ingredienser, næringsindhold og allergener i vores is generelt
Allergener i is generelt
På siden med alle vores isvarianter, kan du se ingredienser og allergener. Du klikker blot på den ønskede isvariant for at se informationerne.
Nødder: Der er nødder i en lang række is. Der kan være rester af nødder i alle is.
Jordnødder: Der er jordnødder i alle is med peanuts. Der kan være rester af jordnødder i alle is.
Mælk: Der er friske økologiske mælkeprodukter i vores mælke-, koldskål-, oste- og yoghurt-is. Der kan være rester af mælk i alle is.
Gluten: Der er gluten i is med cookie/kiks/kage/knas samt is med havredrik.
Soja: Der kan være rester af soja i alle is. Der er soja lecitin i en lang række is med chokolade eller kage.
Æg: Der kan være æg i en lang række is.
Sukker: Der er økologisk rørsukker i alle vores is.
Alkohol: Der er alkohol i is med romsmag (skildpadde, romkugle m.fl.), Baileys-is og is med Champagne.
Sesam: Der kan være sesam i is med blandt andet bastogne-kiks.
Gelatine: Der er ikke brugt gelatine is isen. Is med marshmallow kan dog indeholde gelatine.
Emulgatorer og stabilisatorer er alle vegetabilske.
