Du kan se ingredienser, allergener mm. i alle isvarianter under "Vores isvarianter" her. Klik på varianten og se oplysninger om den specifikke variant.

Allergi generelt:

Nødder:
 Der kan forekomme nødde-rester i alle vores is. Der er nødder i alle vores nøddeis, samt i Ferrero Rocher, Bacio, Daim og Peanut o.lign.

Mælk: Der er friske økologiske mælkeprodukter i vores mælke-, koldskål-, oste- og yoghurtis. Der kan forekomme svage spor af mælk i vores sorbetis. Der er mælk i vores karamel og makroner.

Frugt:
 Alle sorbetis (undtagen hyldeblomstsaftsorbet og fersken ice tea) indeholder frisk frugt og sødheden er reguleret med friskpresset citronsaft.

Gluten: Der er gluten i de is, der er blandet en form for kage eller kiks i. Der kan være svage spor af gluten i andre is.

Æg: Der kan være æg i is med kiks, makroner eller kage. Der kan være svage spor af æg i andre is.

Sukker: Der er økologisk rørsukker i alle vores is.
 

Alkohol: Der er alkohol i is, hvor det er naturligt f.eks. Baileys, champagne, gløgg, tiramisu samt is med romsmag (f.eks. skildpadde, rom/krokant).
 

Soja: Der er soja lecitin i alle is med chokoladestykker eller chokoladesauce. Der kan være svage spor af soja i andre is.
 

Tilsætningsstoffer:

  • Der er emulgator og stabilisator i alle vores is, dog i meget små mængder. De er alle vegetabilske.

  • Sorbet emulgator og stabilisator: E 420 (Sorbitol), E471 (Mono- og diglycerider af fedtsyrer), E 412 (Guar Gummi), E410 (Johannesbrødkernemel), E 466 (Cellulose Gum). 

  • Mælkeis stabilisator: E412 (guar gum), E410 (Johannesbrødkernemel) - begge økologiske. 

  • Der er ikke gelantine i isen (dog er der gelatine i marshmallows).