Paradis Aalborg Havn

Jomfru Ane Parken 7D, 9000 Aalborg

Vis vej

[email protected]

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: lukket
Onsdag: lukket
Torsdag: lukket
Fredag: lukket
Lørdag: lukket
Søndag: lukket

Holder åbent efter vind og vejr

Velkommen til Paradis i Aalborg Havn

Hej, vi er Merete og Michael – og vi er jeres lokale Paradis ”ismænd” her i Aalborg. Vi har været en del af Paradis siden vi åbnede vores første butikker på Reberbansgade og Algade i 2008 – sidenhen er vores butik i Aalborg Storcenter kommet til i 2013 og Aalborg Havn i 2019. Vores fælles passion er god is og fantastiske gæsteoplevelser, hvilket Paradis konceptet danner den perfekte ramme om. Isen laver vi frisk hver dag, vi har fokus på kun at bruge de bedste råvarer og vi udvælger fx friske jordbær på det lokale grøntmarked her i Aalborg. På denne måde kan vi stå 100% inde for, at kvaliteten er i top, når vi serverer is for vores skønne gæster i Aalborg. Meretes yndlings is er Paradis klassiske Piemonte hasselnød-is rørt med italiensk Nutella-inspireret kakao og hasselnøddecreme. Michael er mere til is med kaffe og sprøde chokoladestykker.

Merete & Michael Salomonsen

Se hvad vi har i disken i dag

Vi laver dagligt nye varianter, så der altid er noget helt nyt og spændende for dig at smage. Herunder kan du se, hvad vi har i disken lige nu.

Catering

Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller et firma arrangement, så vil dine gæster blive begejstret af is fra Paradis.

Se muligheder

Gå på opdagelse

Vores historie er unik fra butik til butik, men stammer fra passionen til at levere lækker is, der bringer smilet frem på selv den mest kræsne is-aficionado.