Velkommen
til Paradis

Elsker du også is? Så er du kommet til det rette sted. Hos Paradis lever og ånder vi nemlig for at give dig en fantastisk is-oplevelse. Vi er din lokale ismand – for selvom du ser navnet Paradis mange steder i Danmark, så er vi en samling is-passionerede mennesker der selvstændigt har hver vores lokale Paradis butik.

se mere

Åbningstider

Hele Ugen

Amager Centeret

Weekendåbent

Hørsholm (fredag & lørdag)

Holbæk (fredag & lørdag)

Valby (fredag, lørdag & søndag)

 

Levering

Lad os stå for desserten

Det er nu muligt, at bestille Paradis Is direkte hjem til din hoveddør med Wolt fra udvalgte Paradis butikker. Bestil en af vores mange lækre Take Home bokse med friskrørt cremet Paradis is. Boksene kan fås i mange størrelser, og passer til ethvert selskab. På Wolts hjemmeside eller app kan du læse, hvilke isvarianter du har mulighed for at bestille hos din lokale Paradis, og hvilke toppings du vil købe med.

En ting er helt sikker, vi har noget til enhver smag ved middagsbordet – både mælkeis lavet på økologisk mælk, sorbet med frisk frugt og plantebaserede varianter lavet på økologisk havredrik.

Via dette link kan du se, hvilke butikker du kan bestille hos ved Wolt.

WOLT

 

COVID-19

Kære kunder

Vi beder alle vores gæster om at passe på sig selv og hinanden. Hold min. 2 meters afstand til andre gæster og de ansatte i butikken. Er der kø udenfor butikken, skal der også holdes 2 meters afstand. Der må max være én person / familie i butikken ad gangen udover personalet. Hold antal af personer til et minimum. Undgå at opholde dig unødigt i butikken. Vi opfordrer til at der betales digitalt. I de af vores butikker hvor vi tilbyder siddepladser er siddepladserne foreløbigt lukkede. 

Vores salgspersonale vil bære mundbind eller være afskærmet via plexiglasplader. Følg sundhedsmyndighedernes anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd. Sidst men ikke mindst, opfordrer vi til isolation i hjemmet, hvis du oplever symptomer på COVID-19.

Vil I læse mere om COVID-19 og håndtering af fødevare, kan I læse mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside

 

Følg os på:

Nøje udvalgte råvarer

Kun det bedste er godt nok til Paradis is. Derfor rejser vi langt og gør os umage for at finde de bedste råvarer til vores is.

Vores is er frisklavet. Derfor står vores passionerede ismestre tidligt op hver morgen for at lave friskrørt is til dig.

Vi bruger ren frugt til vores frugt-is. Vi udvælger de bedste frugter fra hele verden, så vores gæster oplever den bedste smag af moden frugt. 

Vores mere eksotiske råvarer bliver udvalgt med stor omhu fra hele verden: Kakao fra Den Dominikanske Republik, Bourbon vanilje fra Madagaskar, italiensk lakridspulver og italienske pistacie og hasselnødder. Ens for alle vores råvarer er deres fantastiske smag.

En stor del af vores råvarer er økologiske og vi er i gang med at søge om økologisk spisemærke. 

Vi arbejder sammen med Thise mejeri om vores mælkeprodukter, så vores milkshakes er shaket med jersey-mælk. Thise er efter vores mening Danmarks bedste mejeri og har lige så høje økologiske ambitioner som os. 

Hos Paradis har vi is til enhver smag! Du kan vælge mellem mælke is og vi har også veganske varianter – både sorbeter eller is lavet på havredrik.

Velbekomme!

Catering

Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller et firma arrangement,
så vil dine gæster blive begejstret over is fra Paradis.

Find catering