Paradis
Charlotten­lund

Jægersborg Allé 20, 2920 Charlottenlund

Vis vej

[email protected]

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: lukket
Onsdag: lukket
Torsdag: lukket
Fredag: lukket
Lørdag: lukket
Søndag: lukket

Tak for denne sæson. Vi ses i 2021

Velkommen til Paradis i Charlottenlund

Hej mit navn er Susanne, og jeg ejer den lokale Paradis her i Charlottenlund. Mit hjerte banker for is, og ikke mindst for den bedste kundeservice. Jeg har tidligere været selvstændig med egen butik, og holder meget af at byde mine kunder velkommen. For mig har det altid været vigtigt at være med hele vejen fra produktion til salg. Derfor var Paradis lige mig! Her kan jeg få lov til at lave den lækreste friske is med friske råvarer og servere den for dig. Jeg overtog Paradis butikkerne i Charlottenlund og Holte i 2017, og elsker at være din lokale ”ismand”. Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf.: 20 72 39 39

 

Se hvad vi har i disken i dag

Vi laver dagligt nye varianter, så der altid er noget helt nyt og spændende for dig at smage. Herunder kan du se, hvad vi har i disken lige nu.

Catering

Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller et firma arrangement, så vil dine gæster blive begejstret af is fra Paradis.

Se muligheder

Gå på opdagelse

Vores historie er unik fra butik til butik, men stammer fra passionen til at levere lækker is, der bringer smilet frem på selv den mest kræsne is-aficionado.