Paradis
Tisvildeleje

Tisvildeleje, Hovedgaden 68, 3220 Tisvildeleje

Vis vej

[email protected]

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: lukket
Onsdag: lukket
Torsdag: lukket
Fredag: lukket
Lørdag: lukket
Søndag: lukket

Velkommen til Paradis i Tisvildeleje

Hej, vi er Malene og Malik, og vi er de heldige ejere af Paradis butikken her i Tisvildeleje. Vi har haft butikkerne i Hillerød og Tisvilde siden 2016, og i 2017 åbnede vi i Helsingør. Vi er uddannet sygeplejersker og har tidligere haft et pizzeria på Irmatorvet i Hillerød, men syntes, at der skulle ske noget nyt. Med vores passion for gode råvarer var Paradis et oplagt valg. Vi bor i Fredensborg kommune med vores børn. Vi elsker at lave lækker frisk is med sæsonens bedste råvarer. Vores yndlings is er stracciatella og peanutbutter med chokolade og karamel.

Malene Haslev og Malik Hassan

Se hvad vi har i disken i dag

Vi laver dagligt nye varianter, så der altid er noget helt nyt og spændende for dig at smage. Herunder kan du se, hvad vi har i disken lige nu.

Catering

Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller et firma arrangement, så vil dine gæster blive begejstret af is fra Paradis.

Se muligheder

Gå på opdagelse

Vores historie er unik fra butik til butik, men stammer fra passionen til at levere lækker is, der bringer smilet frem på selv den mest kræsne is-aficionado.